top of page
Yazarın fotoğrafıPınar Yazgan

Yılın İlk Yarısı vs İkinci Yarısı ve Yeni Çıpa Sembolümüz ⚓

Kişiselleştirme hizmetimizi bir üst seviyeye taşıyor ve yeni semboller ekliyoruz. Bugün, bize denizleri, okyanusları hatırlatan mavi renkteki ürünlerimizi bir denizci çıpası ile kişiselleştiriyor, diğer taraftan da yılın ilk yarısını değerlendirirken, ikinci yarısına hazırlanıyoruz.

A black planner notebook with gold foil details on a pink desk  and a fountain pen by the side with luxury feeling.
"Ahoy!"

Biz tatilimizi yaptık, D vitaminimizi aldık, dinlendik ve şimdi yılın ikinci yarısına hazırız. Peki ya siz?

 

Bugün, yılın ikinci yarısının başlangıcında, geride bıraktığımız 6 ayı değerlendirmek ve kalanını planlamak için hepimize heyecan verici bir fırsat sunuyor. Üstelik Temmuz'un ilk günü de, Ocak ayında olduğu gibi yine bir Pazartesi'ye denk geliyor.


A open planner notebook on a pink desk  and a notebook, a notepad by the side with luxury feeling.

Yılın ikinci yarısına ulaştığımız bugün, hedeflerimize ne kadar yaklaştığımızı görmek ve başarılarımızı kutlamak için eşsiz bir zaman. Ajandalarımıza ve planlayıcılarımıza göz attığımızda, ayın odağı olarak belirlediğimiz konulara ne kadar bağlı kaldığımızı netlikle görebilir, en önemli işlerimizi gerçekleştirmek için hangi adımları attığımızı ve hangi hedeflere yaklaştığımızı değerlendirebiliriz.







İlk yarıda geliştirdiğimiz alışkanlıkları ve bu alışkanlıkların üretkenliğimizi ne yönde etkilediğini kolaylıkla gözlemleyebilir ve, ayrıca bize ilham veren her şey ile hayatımızı nasıl daha da zenginleştirebileceğimize dair yeni fikirler elde edebiliriz.






Hedeflerimizde dilediğimiz güncellemeleri yapmak ve onlara yeniden odaklanmak için daha iyi bir zaman düşünemiyorum. Bir hedefe ulaşmamın hayatımı nasıl daha iyi hale getireceğini açıkça görebildiğimde, kararlı kalma gücüm de artıyor. Sizin de böyle mi? Yaşamımda yaratacağı farkı ufukta net olarak görebilmek beni hedefime daha da çok yaklaştırıyor. Küçük de olsa zaferlerimi kutlamak ise gurur veriyor.



Peki ya sizde nasıl hissler uyandırıyor?




Bunların yanı sıra, her zaman yanımda olan ajandama ve planlayıcıma yazarak çalışmak üretkenliğimi artırarak yaratıcılığımı besliyor ve bana hep destek oluyor. Aklımdaki her şeyi defterime not ettiğimde, sanki sırtımda, omuzlarımda taşıdığım yük hafifliyor.


Hedeflerinize ulaşmada siz nasıl kararlı kalıyorsunuz? Şu an sizi en çok heyecanlandıran hedefiniz nedir? Lütfen bizimle paylaşın.

 


Ve eğer henüz tanışmadıysanız Kişiselleştirme Hizmetimiz ve mavi renkte ürünlerimizle harika görününen yeni  Çıpa Sembolümüz, Hedef Odaklı Tarihsiz Haftalık Planlayıcımız Master Plan ve 2024 Günlük Ajandamız MMXXIV ile tanışın.


Çok sevgiler,

Pınar

💙


25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page